End Lot Double Storey Terrace, Seksyen 7 Shah Alam

RM 700,000

Mortgage : RM 0 / mth

Seksyen 7, Shah Alam, Shah Alam, Selangor
Terrace House 4 BR 3 Bbuiltup1750 sqftbuiltupRM 400/sqft

Details

Property Type
Terrace House
Tenure
Leasehold
Listing Type
For sale
Listing ID
LIDM1192885
Land Area
1750 sqft
Built-up
1500 sqft
Land area/sqft
RM 400/sqft
Built-up/sqft
RM 466/sqft

Description

Bandar Anggerik atau lebih di kenali sebagai Shah Alam bukan saja tempat orang Selangor mencari rezeki.

Tapi banyak tempat menarik di Shah Alam untuk tarikan pelancong. 

Kami sekeluarga tinggal di Shah Alam, hujung minggu masa untuk keluarga mesti akan pergi salah satu dari tempat ini.Tak kiralah tempat beriadah atau pun kedai makan yang sedap sedap.

Buat pelancong & pelawat yang datang melawat ke Selangor, sama ada yang tinggal menginap di rumah saudara mara, homestay atau hotel shah alam, penting untuk kita rancang masa dengan teliti. 
Bagi Peminat seni lukis tanah air boleh datang melawat laman seni di seksyen 7 Shah Alam. Lokasinya terletak betul betul di tepi jalan utama.Saya sendiri belum pernah singgah ke sini.Satu, sebab saya memang tak faham seni lukis & kurang menghargainya.Lain pula pada mata pengunjung yang lain kan? Tempat ini satu jalan dengan Taman Botani Shah Alam (dahulu di kenali sebagai taman pertanian Shah Alam).Boleh lah singgah sekali kalau lalu.

Sekiranya di beri pilihan sudah pasti unit di Sekyen 7 ini nak saya Tuan2 & Puan2 dapatkan.Kenapa rumah ini kerana ia rumah double storey End Lot di Seksyen 7, Shah Alam. Dekat sangat dengan pelbagai kemudahan awam terutama UITM dan mana2 suka pada keindahan kawasan ICITY serta shooping area JAKEL…..dan lagi hanya WALKING DISTANCE DENGAN HOSPITAL SHAH ALAM.

Rumah dah siap reno lagi, katil,peti ais,sofa semua baru. Kira masuk rumah cuci kaki sahaja tk perlu pikir kos reno lagi.. Kan!! Harga pon RM 700k sahaja.. Boleh join income dengan pasangan. Mana-mana yang berkenan jangan bimbang harga yang di tawarkan masih boleh runding, boleh cuba letak booking kemudian saya bantu dari segi pinjaman dan kemudahan lawyer juga saya akan bantu. Sekiranya loan x lepas atau reject saya akan pulangkan 100% duit booking tu tau..Jadi MOHON JANGAN LEPASKAN PELUANG YG BERKILAU2 ini…

End Lot Double Storey Terrace Jalan Iridium, Seksyen 7, Shah Alam
.
Details :
- Leasehold (Bumi Lot)
- Land Area : 25 x 70
- Built Up : 1,500 sqft (Approx)
- Bedrooms : 4
- Bathrooms : 3
- Fully Furnish
- New refurbished unit
- Gated & Guarded
.
Furniture Included :
- Sofa & TV Set
- Dining Table
- Kitchen Cabinet
- Fridge
- Double & Sofa Bed at Master Bedroom
- Single Bed at Bedroom 2&3
- 2 Units of Aircond
.
Amenities:
- UITM Shah Alam
- Masjid Sultan Salahuddin Abdul Aziz
- Kompleks PKNS Shah Alam
- I-City
- Tasik Shah Alam
- Shah Alam National Botanical Park
- Restaurant
- Mini Market
.
Accessibility:
- Federal Highway
- NKVE
HARGA: RM 700,000.00 (BOLEH RUNDING)
.
BAYARAN BOOKING AKAN DIKEMBALIKAN SEPENUHNYA SEKIRANYA LOAN TIDAK LULUS…

BERMINAT?
Sila hubungi saya untuk maklumat lanjut dan temu janji sesi temu janji: - 
MOHAMAD NAZERI AZIZ: 016 - 287 0975 
REAPFIELD CONSULTANT PROEPRTY KL (REN22743)
 (Sila hubungi saya melalui SMS / Whatsapp jika panggilan anda tidak dijawab)
 E-mel: nazeri.aza @ reapfield.com / mnaa0407 @ gmail.com 
FB ; Mohamad Nazeri Aziz / dunyaproperty
Instagram: mohamadnazeriaziz






















Location

mapbox
View map