[RENO & FURNISHED] 2 Tingkat Saujana Utama

RM 480,000

Mortgage : RM 0 / mth

SU1 @ Bandar Saujana Utama, Sungai Buloh, Selangor
Terrace House 4 BR 3 Bbuiltup1,750 sqft (built up)land1,400 sqft (land)builtupRM 274/sqft (built up)landRM 342/sqft (land)

Details

Property Type
Terrace House
Tenure
Leasehold
Furnishing
Partially Furnished
Listing Type
For sale
Listing ID
LIDM1345692
Land Area
1,400 sqft
Built-up
1,750 sqft
Land area/sqft
RM 342/sqft
Built-up/sqft
RM 274/sqft

Description

[SIAP RENOVATED, FULLY FITTED + PERABOT FREE] TERES 2 TINGKAT SAUJANA UTAMA 1, SUNGAI BULOH

| UNTUK DIJUAL: Rumah 2 Tingkat Cantik Siap Renovate, Dengan Perabot Sekali!
| HARGA: RM 480,000 (Boleh bincang)
| CONTACT: Fakhzan 016-2127545
| WHATSAPP:

Rumah macam ni jarang jumpa zaman sekarang. Kenapa? Sebab nak pergi sekolah rendah dan sekolah menengah jalan kaki je Tuan-Puan.
.
Nak pergi surau solat jumaat pun jalan kaki je. Ada anak kecik? Takde masalah. Taska ada kat depan rumah je.
.
Laki bini ada kereta? Apa susah, porch boleh masuk 2 kereta. Porch siap 100% tiles tau.
.
Rumah ni ada 4 bilik tidur, 3 bilik air. Ada 1 ruang keluarga kat atas, luas boleh buat home office atau sudut bacaan. Dining area pun siap sedia cantik menawan muat untuk dining set 8 kerusi.
.
Dekat living room Owner dah extend 10x20 kaki. Spacious sungguh. Takde masalah nak berebut tempat.
.
Dapur pulak dah extend 5x10, kitchen cabinet pun ada. Ok Tuan/Puan, call 016-2127545 cepat, kita set appointment untuk viewing.

DETAILS
===============
- Leasehold / Bumi Lot
- Luas tanah : 20 x 70
- Build Up : 1,750 sqft
- Bilik tidur: 4
- Bilik air : 3
- Aircond : 5 biji Owner bagi
- Tingkat bawah dah full plaster ceiling
- Kitchen cabinet built in
- Porch kereta siap 100% tiles
- Family hall kat atas luas boleh buat sudut bacaan / home office
- Dapur dah extend 5x10 kaki
- Ruang tamu dah extend 20x10 kaki.
- Owner bagi free beberapa perabot lagi

AMENITIES
===============
- 300 m ke SK/SMK Saujana Utama
- 200 m ke Surau (Solat Jumaat)
- 100 m ke padang
- 1.6 km ke Petronas / Shell
- 1.6 km ke Masjid Saujana Utama
- 1.4 km ke Pusat Komersil Saujana Utama
- 7.3 km ke UiTM Puncak Alam
- 8 km ke Hospital UiTM
- 26 km ke Hospital Sungai Buloh
- 32 km ke Shah Alam

ACCESSIBILITY
===============
- Guthrie Highway
- LATAR Highway
- DASH Highway
- Persiaran Mokhtar Dahari
- NKVR Highway

FOR MORE INFO & VIEWING SESSION:
===============

| FAKHZAN BADIRAN
| 016-2127545
| REN 39991
| ARZONE PROPERTIES REALTY E(3)1805


SALE TERMS & CONDITIONS
===============
1. Booking 3% is required.
2. Balance of deposit 7% upon signing of SPA or by means of EPF withdrawal (negotiable).
3. Prospects are required to be screened by agents on loan eligibility to reduce the risk of unsuccessful loan/financing application (except for cash-term buyer).
4. Booking will be fully refunded (100%) should the financing application is unsuccessful or did not meet the minimum margin of financing requirement (Buyer is to produce a minimum of 2 rejection letters from Banks).
5. Panel bankers & lawyers are provided for your convenience (optional).


OTHER INFO:
===============
Owners are welcome to list your properties with us.

Location

mapbox
View map