CORNER LOT GRAHAM ECOGRANDUER PALING MURAH

RM 720,000

Mortgage : RM 0 / mth

Eco Grandeur, Bandar Puncak Alam, Selangor
Terrace House 3 BR 3 Bbuiltup1,300 sqft (built up)land3,000 sqft (land)builtupRM 553/sqft (built up)landRM 240/sqft (land)

Details

Property Type
Terrace House
Tenure
Leasehold
Furnishing
Unfurnished
Listing Type
For sale
Listing ID
LIDM1346964
Land Area
3,000 sqft
Built-up
1,300 sqft
Land area/sqft
RM 240/sqft
Built-up/sqft
RM 553/sqft

Description

Owner nak jual harga PKP ni RM720k only 🔥🔥🔥

Mana nak dapat corner unit ada extra land 23ft harga macam ni. Tanah pun luas. Bayangkan anda sekeluarga ber BBQ di tanah yang luas tu sambil enjoy environment yang sangat cantik. Konsep victorion garden. Lain dari yang lain 🥰

Rumah idaman yang exclusive, tenang serta kawalan sekuriti yang ketat.

Nak tau lanjut berkenaan YOUR DREAM HOME ni, PM je sis. InsyaAllah sis boleh bantu 🤝

FOR SALE: Double Storey Terrace CORNER LOT Eco Grandeur, Type A Graham Garden, Puncak Alam [NEW COMPLETED UNIT]
.
================================
ASKING PRICE: RM720,000 Only!!
================================
.
DETAILS:
** Leasehold (OPEN TITLE)
** Land Area: 43x65 (extra land 23ft)
** Built Up: 1,521 sqft
** Bedrooms: 3
** Bathrooms: 3
** Gated & Guarded
** 24 Hours Security
** Dragonfly lake
** Cycling and walking paths
** Town park
.
==================
ASKING PRICE:
RM720,000 Only!!
==================
.
.
IZZAH
0174222179

Location

mapbox
View map