Ground Floor Hot Demand, Melor Apartment

RM 290,000

Mortgage : RM 0 / mth

Melor Apartment @ Bukit Subang, Bukit Subang, Selangor
Condominium 3 BR 2 Bbuiltup750 sqftbuiltupRM 386/sqft

Details

Property Type
Condominium
Tenure
Leasehold
Listing Type
For sale
Listing ID
LIDM1207902
Built-up
750 sqft
Built-up/sqft
RM 386/sqft

Description

#GROUND_FLOOR_MEDIUM_COST 
PANGSAPURI MELOR
Seksyen 5 Bandar Baru Bangi
.
.

================================
Asking Price: RM 290,000 (Negotiable)
Market Value: RM 310,000
================================
.
.
Wa.me/60102256028
Wa.me/60102256028
Wa.me/60102256028
.
.

#Butiran_Unit: Leasehold (92 Tahun), Bumi Lot, Built up: 750 Kaki Per Segi, Kemudahan Lif, Gated & Guarded, 3 Bilik Tidur, 2 Bilik Mandi, 1 Parkir Berbumbung.
.
.

#Kemudahan: Surau di Blok B, Mini Market/Kedai Dobi, 1 kilometer Sekolah Jalan Reko, 3 kilometer ke Sekolah Rendah/ Menengah Al Amin Bangi, 1.5 kilometer ke Hentian Kajang/ Kumpulan Simpanan Wang Pekerja (KWSP) / Imigresen/ Jabatan Pendaftaran Negara/ Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN) Kajang, 1 kilometer ke Stesen Komuter Kajang 2 (Dalam pembinaan), 2 kilometer ke Stesen Komuter UNiversiti Kebangsaan Malaysia (UKM), 5 kilometer ke Station MRT Kajang, 3 kilometer ke UKM, 3 Kilometer ke German Malaysia Institute (GMI), Akses mudah ke Jalan Reko, Akses ke Seksyen 4 tidak melalui Jalan Reko.
.
.
Wa.me/60102256028
Wa.me/60102256028
Wa.me/60102256028
.
.

#Booking: Deposit ikat janji 3.18%, 6.82% selepas sign SPA (Total 10%), Belian rumah dengan pengeluaran wang simpanan KWSP boleh disedia uruskan, Pekerja Kerajaan Juga Dialukan Dengan Pinjaman LPPSA, Pinjaman bank (In House Mortgage) boleh disedia uruskan, Peguam boleh di uruskan (In House Lawyer), Proses jual beli akan diselesaikan bermula dari A sampai Z, Pembeli akan di maklumkan status atau progres unit yang dibeli.
.
.

#Berminat: Sila hubungi Rizal 0102256028

Rizal REN 39763
Perunding Hartanah Berdaftar 
IW Properties Putrajaya (E(3)1334/5)
Telephone: 0383286113
wa.me/60102256028
[email protected]
Business Site: Rizal-Hartanah-Property
.
.

#rizalhartanah #perundinghartanahberdaftar #nakbelirumah #nakjualrumah #nakbelitanah #nakjualtanah

Location

mapbox
View map