• Dengan perkongsian yang terjalin, rangkaian PRO Agents EdgeProp yang luas dapat menawarkan reka bentuk siap pindah kepada pelanggan mereka melalui Livspace sambil memastikan pelanggan mereka mempunyai akses kepada harga yang terbaik.

KUALA LUMPUR (Mac 21): EdgeProp dan Livspace kini berada dalam perkongsian strategik untuk menyediakan pakej bebas masalah untuk reka bentuk dalaman rumah eksklusif bagi pembeli-pembeli rumah.

Menurut kenyataan media bersama, “insights” EdgeProp menunjukkan pembeli rumah lebih suka membeli rumah separa berperabot atau tidak berperabot tetapi ingin mendapatkan penyesuaian dalam reka bentuk dalaman rumah “melalui ubah rupa rumah dengan nilai terbaik yang amat dicari-cari”.

Dengan perkongsian yang terjalin, rangkaian PRO Agents EdgeProp dapat menawarkan reka bentuk siap pindah kepada pelanggan mereka melalui Livspace sambil memastikan pelanggan mereka mempunyai akses kepada harga yang terbaik.

“Kami gembira mengumumkan perkongsian ini dengan Livspace, yang akan memberikan pengguna EdgeProp suatu penyelesaian untuk semua keperluan hartanah mereka,” Alvin Ong, pengarah urusan EdgeProp berkata. “Dengan kepakaran Livspace dalam reka bentuk dalaman dan rangkaian PRO Agents EdgeProp, kami dapat menawarkan pengguna pengalaman yang lancar dalam mencari dan berpindah ke rumah impian mereka,” tambahnya.

Ryan Teh, ketua negara Livspace Malaysia, menjelaskan bahawa reka bentuk rumah “haruslah mudah diakses dan selesa untuk semua orang”.

“Perkongsian dengan EdgeProp ini adalah langkah ke arah matlamat tersebut. Kami sangat gembira dapat menawarkan perkhidmatan kami kepada pengguna EdgeProp, dan kami yakin bahawa perkongsian ini akan membawa tahap keselesaan dan nilai yang baru ke pasaran,” Teh berkata.

Livspace adalah platform dalaman rumah dan ubah rupa omni-channel yang terbesar dan berkembang pesat di Asia. Teknologi eksklusifnya menyediakan penyelesaian pengubahsuaian setempat bagi pemilik-pemilik rumah – dari reka bentuk sehingga pengurusan pemenuhan untuk semua bilik dalam rumah.

Perjanjian eksklusif Livspace dengan IKEA juga “membezakannya dalam industri reka bentuk dalaman”. Pemilik rumah, pelabur, dan tuan tanah dapat memanfaatkan “tawaran uniknya dan meminta agar hartanah mereka direka bentuk oleh pereka profesional Livspace dengan tema BOHO, Minimalis, dan Urbane, tetapi dilengkapi dengan perabot IKEA yang berfungsi sepenuhnya”.

EdgeProp adalah portal berita dan carian hartanah terkemuka di Malaysia, yang menyediakan platform menyeluruh kepada pengguna untuk semua keperluan hartanah mereka.

Jadi, walaupun anda telah bertemu rumah anda selepas berunding dengan rangkaian PRO Agents EdgeProp, teruskan dengan membina tempat tinggal anda sendiri dengan bertanya mengenai pakej reka bentuk Livspace.

SHARE
RELATED POSTS
  1. Livspace makes home styling a breeze for Park One homeowners
  2. EdgeProp, Livspace team up to offer exclusive home makeover and interior design packages
  3. IKEA Malaysia partners with Livspace to provide affordable interior design ideas and home furnishings